LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 24

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Flyg & Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Fartyg: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Grekiska ö-världen!


Denna fantastiska plats på jorden...

Många av oss ö-luffade i Grekland som unga. Lätt packning i stor ryggsäck och övernattningar i sovsalar på vandrarhem eller till och med en natt på stranden? Konceptet är ju egentligen fantastiskt trevligt, att besöka flera grekiska öar på samma resa.

Ö-luffa med klass, kliv ombord på fartyget, packa upp väskan och bo bekvämt i din hytt medan fartyget tar dig runt bland fantastiskt vackra platser i den grekiska ö-världen.

Santorini

Det sägs att 90% av alla vykort som säljs i Grekland har motiv från Santorini. Och det är säkert sant för när man kommer till Santorini är det som att kliva in i ett vykort med vitkalkade hus, bouganvilla och blå fönsterluckor. Ön formades av ett vulkanutbrott för tusentals år sedan, och flera stränder på ön är svarta lavastränder.
Ön är så liten så att fartygen inte kan lägga till vid kaj utan man kommer till ön med tenderbåtar. Under stoppet på Santorini rekommenderas verkligen en tur till Oia, orten på öns norra kust känd för sina fantastiska solnedgångar. Shopping och ett stort utbud av restauranger hittar man i Fira, öns huvudstad.

 

Mykonos

Lyxigt, trendigt och vackert. Mykonos är en riktig pärla bland de grekiska öarna. Länge har jetset rest hit för att semestra och flera Hollywood-kändisar har hus här. Att ön har en egen Louis Vuitton-butik säger ju en hel del. På ön finns många fina stränder och det finns något för alla så gör som alla andra på Mykonos och ta dagen som den kommer och unna dig lite lyx.

 

Korfu

Denna ljuvliga ö i östra Grekland precis vid gränsen till Albanien. Här finns något för alla - lugn och ro eller uteliv i Korfu stad, härliga stränder och gröna kullar. Följ gärna med på en utflykt till någon av stadens sevärdheter, antika palats eller besök någon av öns stränder.

 

Rhodos

På Rhodos lägger fartygen till bara 5 minuter från gamla stan. Kliv av fartyget och strosa på vackra kullerstensgator, ta en frappe i skuggan på någon mysig uteservering. Visste ni att det finns en hel gata i Rhodos med bara paraplyaffärer? Vill man ta en längre utflykt rekommenderas en tur till vackra Lindos på östra sidan av ön.

 

Kreta

Detta är Greklands största ö och här finns hur mycket som helst att se och göra. Chania Stad har en härlig strandpromenad med restauranger och uteserveringar. Strosa bland kullerstensgränder i Gamla stan. Både öster och väster om Chania finns mysiga små byar med härliga stränder om man väljer att lämna stadsmiljön under dagsstoppet på härliga Kreta.

 

Chios

En outforskad pärla för de flesta, den här ön är Greklands femte största men här är du långt från massturismen som finns på flera andra grekiska öar.

 

Volos

Volos är en relativ stor ort på östra sidan av grekiska fastlandet, mellan Aten och Thessaloniki. Men här kommer du snabbt i kontakt med den grekiska vardagen och får en chans att se det genuina Grekland. Här hittar du också spännande historiaska platser, bra shopping och flera härliga stränder.

 

Bokningsförfrågan

Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt bokningsformulär så återkommer en av våra kryssningsspecialister med ett förslag till dig.

 

Bokningsförfrågan

 • Cruise Market

  Vi är specialister på östra Medelhavet!
  Kontakta oss på tel: 054-10 24 50 eller info@cruisemarket.se

 • Kryssningar i Medelhavet

  Här hittar du alla våra kryssningar i Medelhavet.

 • Varför boka Cruise Market?

  Det finns flera fördelar med att boka din kryssning hos oss. Läs mer här!