LADDAR RESULTAT
Kontakta våra kryssningsspecialister 054-10 24 50

Vi hjälper dig hitta rätt kryssning!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller fyll i vårt formulär kryssningsförfrågan så hjälper vi dig hitta rätt kryssning. Klicka här.

HITTA DIN KRYSSNING HÄR - Helpension ingår alltid

Rensa val

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 50 eller skicka ett mail på info@cruisemarket.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 24

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Flyg & Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Fartyg: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

Vilket rederi ska jag välja?

Här har vi listat de rederier som Cruise Market förmedlar kryssningar på. Tillsammans har de ett hav av olika fartyg och rutter att erbjuda. Alla kryssningar är olika, men varje rederi har sin speciella grej och du känner igen deras stil och koncept ombord.

Det finns alltid en kryssning som passar dig, oavsett om du vill kryssa kort eller långt, nära eller långt bort med familj, partner eller vänner. Vill du fylla dagarna med aktiviteter, avslappning eller både och? Vill du semestra i en lyxig eller familjär atmosfär? Vill du uppleva unika destinationer eller nya fartyg? Här kan du hitta det rederi som passar dig bäst!

Boka med personlig service

Med ett av Nordens bredaste utbud av kryssningar, branschens bästa specialistkompetens och genuin personlig service ger vi dig oförglömliga reseupplevelser. Det är enkelt att boka hos oss. Vi är din trygga hamn i detta hav av kryssningar.

Kontakta oss på: 054-10 24 50, på mail info@cruisemarket.se eller fyll i bokningsförfrågan nedan så hjälper vi dig!

Bokningsförfrågan

Costa Cruises

Avslappnat och familjärt

Ett italienskt rederi som är mycket stolta över att segla under italiensk flagg, det italienska genomsyrar hela kryssningsupplevelsen, speciellt i mat, dryck, design ombord och underhållning. Costas fartyg har nästan uteslutande europeiska gäster, i alla åldrar. Det passar mycket bra för generationsresande, då det finns aktiviteter och utflykter som passar alla under de flesta av dygnets 24 timmar. Fartygen har även stora hytter jämfört med flera andra rederier.

Costa Cruises är ett rederi som passar utmärkt för barnfamiljer och har mycket generösa barnrabatter. Det är en informell stämning ombord och utbudet av aktiviteter ombord för barn och ungdomar är mycket stort. Barnklubbarna är gratis och har generösa öppettider.

Costa Cruises har speciella och orginella rutter och besöker hamnar som inte finns med i andra rederiers turer. Det är även ett av de rederier som har Jorden runt-kryssningar. På kryssningarna erbjuds ett mycket omfattande utflyktsprogram. Ombord på Costa Cruises fartyg finner du även ett väldigt stort och bra SPA-program, Samsara. 
 

Därför ska du välja Costa Cruises

Norwegian Cruise Line - NCL

Stora upplevelser till havs

Rederiets produkt passar alla, oavsett om ni reser som barnfamilj, par eller kompisgäng. Norwegian Cruise Line har ett mycket spännande utbud av kryssningar med bra spridning över hela vår jord.
Ombord på, framförallt de nyare fartygen, finns väldigt mycket aktiviteter med stora och långa vattenrutschkanor, vattenland, biografer, klätterväggar och hinderbanor - till och med gocart!

Att kryssa med Norwegian Cruise Line är väldigt informellt då de har sitt koncept Feel Free, vilket betyder att det inte finns några speciella sittningstider eller klädkoder. Utbudet av restauranger, cafeér och barer ombord Norwegian Cruise Lines fartyg är mycket stort och varierat och håller mycket hög klass.

8 anledningar att välja NCL

MSC Cruises

Lekäventyr på soldäcket

Ett italienskt rederi med internationell, classisk stil. Ombord på MSC Cruises fartyg trivs gäster i alla åldrar. Hytterna är relativt stora om man jämför med flera andra rederier.
MSC är ett utmärkt alternativ om man söker en generationsresa. Här finns något som passar alla. Det erbjuds ett stort utbud av barnaktiviteter och barnklubbar för barn och ungdomar, dessutom finns det många intressanta utflykter att välja bland och ett stort härligt SPA, Aurea, för de vuxna. MSC har generellt sett mycket generösa barnrabatter och har även mycket bra priser på tilläggsprodukter, som dryckes- och restaurangpaket.

Underhållningen ombord håller hög kvalitet och kommer skänka glädje till gäster från både när och fjärran. Många olika scener och dansgolv på fartygen erbjuder olika musikstilar för att tillfredställa så många gästers musiksmak som möjligt.
MSC Cruises är också det rederi med flest nya fartyg. De senaste åren har de lanserat flera nya fartyg och fler kommer  framöver. Ett av få rederier som har jorden runt-kryssning.

Läs mer här

Royal Caribbean

Aktiva dagar och stjärnklara nätter

Idag har Royal Caribbean de fyra största kryssningsfartygen i världen och här har det inte sparats på krutet för att ge gästerna en häftig kryssningsupplevelse med wow-faktor. Ombord finns ett väldigt stort utbud av aktiviteter, som linbana, vattenland, vattenrutschkanor, surfsimulator, klättervägg och rollerbladebana. Royal Caribbean erbuder förstklassiga uppsättningar av Broadway-shower som Hairspray, Chicago och Mamma Mia.
Alla passar att kryssa med Royal Caribbean. Gästerna kan själva välja om de önskar en informell kryssning eller om de vill klä upp sig för formell middag. Ombord finns ett mycket stort utbud av restauranger, cafeér och barer. Menyerna har rätter influerade från amerikanska och exotiska kök, men den gemensamma nämnaren är att alla rätter är lagade med kärlek och stort kunnande.

Läs mer här

Celebrity Cruises

Lyx och elegans för finsmakare

Ombord på en Celebrity-kryssning är det lugn och ro. När du kryssat med dem, lämnar du fartyget utvilad efter dagar ombord i en solstol på däck eller i SPA-avdelningen där du fullt ut kan njuta av den mycket höga servicen ombord. Kryssar du med Celebrity Cruises får du även med dig fantastiska resminnen och nya intryck från exotiska platser, rederiet har längre stopp i land än många andra rederier så man har verkligen en chans att få uppleva alla fantastiska platser där fartyget stannar till under kryssningen.

Läs mer här

Princess Cruises

Modernt med traditionella inslag

Ombord på ett Princess Cruises fartyg är det lugnt och skönt. Designen ombord är stilren och klassisk med mycket detaljer i marmor och glas. Ombord finns många aktiviteter men inte lika mycket som på många andra rederier, man har här mer fokuserat på att erbjuda lugn och ro. Lotus SPA finns till gästernas förfogande. Kvällstid erbjuds shower i fartygets teater och många av rederiets fartyg har utomhusbio.
Princess Cruises har många speciella och unika kryssningsrutter, framför allt i Karibien och Alaska. Man har också längre stopp iland än många andra rederier för att verkligen kunna utforska och upptäcka platserna de besöker under kryssningen. Det är även ett av de få rederier som har en Jorden runt-kryssning.

Läs mer här

Övriga rederier

Carnival Cruise Line är ett rederi där det händer något kul och festiligt ombord under dygnets alla timmar. Passar utmärkt för de som vill ha en aktiv kryssning. 

Holland America Line är ett klassiskt rederi som riktar sig till gäster som vill ha lugn och ro och som gärna klär upp sig till en formell middag.

Cruise Market förmedlar kryssningar med mycket hög standard, med rederier som Seaborn, Azamara, Seadream och Silversea.

Cruise Market är även återförsäljare för StarClipper som förmedlar resor med stora segelfartyg runt om i världen.

Croisi Europe har flodkryssningar i hela världen och Cruise Market förmedlar gärna deras kryssningar.